Aktualitet

Rama u përgjigjet ankesave për sistemin e ri të Kadastrës

Rama u përgjigjet ankesave për sistemin e ri të Kadastrës

Përmes një fotoje dhe statusi, kryeministri Rama u është përgjigjur ankesave të qytetarëve rreth sistemit të ri të Kadastrës që funksionon vetëm online. Rama thotë se shkak i vonesave është fluksi i madh dhe kujton problematikat e sistemit të vjetër.

Rama u përgjigjet ankesave për sistemin e ri të Kadastrës

Postimi i Ramës:

Dhe thonë e thonë s’funksionon sistemi i ri i Kadastrës…

Kjo është vetëm një fotografi e fluksit të punës së sistemit digjital, ku mund të shihen qartë datat hyrëse e dalëse të aplikimeve, pa sportel, pa kontakt fizik me punonjësit, pa mundësi ndërhyrjeje nga lart, poshtë, anash për të marrë e dhënë favore, pa shans për rryshfet sepse sistemi nuk ha mik dhe pa të gjitha sekëllditë e tmerret e të kaluarës në marrjen e shërbimit

Ndërkohë që po, e vërtetë, s’funksionon më sistemi i vjetër, zhbëhet përditë rrjeti i sekserëve, influencave të llojllojshme, buburrecave e minjve brenda kadastrës, të cilët vazhdojnë të dorëhiqen prej tharjes së burimeve të pista, vazhdon papushim puna për përmirësimin dhe rritjen e efiçencës së sistemit të ri, i cili ka ende problemet e veta, por edhe kështu siç është ka dhënë dy prova të mëdha, si një sistem ARMIQËSOR ME KORRUPSIONIN dhe MIQËSOR ME QYTETARIN