Aktualitet

Rama zbulon dhuratat që shkëmbeu me presidentin Erdogan

Rama zbulon dhuratat që shkëmbeu me presidentin Erdogan

Një ditë pas vizitës në Shqipëri, kryeministri Edi Rama ka treguar përmes një postimi në mediat sociale dhuratat që ka shkëmbyer me presidentin turk Erdogan.

Një punim artistik i punuar nga vetë Rama është dhurata që kryeministri i bën Erdogan, për të cilën i thotë ta marrin me kujdes sepse është bërë me pjekje dhe është delikate.

“E kam bërë vetë me këto duar. Jam artist serioz unë.” Thotë kryeministri i cili me shaka thotë që “në shtëpi duhet të shkojë kjo sepse e kam parë që zonja e kupton më mirë artin tim”.

Ndërkohë presidenti turk kishte sjellë nga sarajet Jëlldëz një qyp të punuar me dorë nga vetë turqit.