Aktualitet

Rekomandim urgjent nga eksperti i ISHP-së për ata që do lëvizin me autobus

Rekomandim urgjent nga eksperti i ISHP-së për ata që do

Moshat mbi 65 vjeç dhe ata të prekur nga sëmundjet konrike rekomandohen që të evitojnë transportin publik. Rekomandimi vjen nga eksperti i Institutit të Shëndetit Publik, Erion Dasho, me rinisjen e transportit në Tiranë nga sot.

Postimi i plotë:

Rekomandim urgjent!!!

Me hapjen e transportit publik dhe fotot që qarkullojnë në rrjet ku udhëtarët qëndrojnë ngjitur dhe pa maska, i rekomandoj personave me moshë mbi 65 vjeç dhe/ose atyre të prekur nga sëmundje kronike të EVITOJNË ME ÇDO KUSHT TRANSPORTIN PUBLIK DERI SA TË KRIJOHET BINDJA SE KY SISTEM DO TË ZHVILLOHET I SIGURT!

Mbajtja e maskës nga ju vetë nuk mjafton dhe nuk ofron mbrojtje të mjaftueshme në se të gjithë pasagjerët në mjet nuk respektojnë distancimin fizik dhe mbajtjen e maskave.

MBRONI VETEN!!!

Rekomandim urgjent nga eksperti i ISHP-së për ata që do

Lexo me shume: