Aktualitet

Rekord fluturimesh: Nesër nga Rinasi do të nisen 32 avionë

Rekord fluturimesh: Nesër nga Rinasi do të nisen 32 avionë

Nesër do të jetë dita me numrit më të lartë të fluturimeve nga Tirana, që nga nisja e pandemisë. Për nesër janë konfirmuar 32 fluturime me destinacione të ndryshme në shtetin italian, serb, çek, grek, gjerman, etj.  

Fluturimet e konfirmuara për nesër janë:

✈Air Serbia - Tiranë - Beograd dhe kthim

✈Albawings - Tiranë - Firence dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Pragë dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim

✈Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Memingen dhe kthim

✈Ryanair – Tiranë – Poloni dhe kthim

✈Pegasus – Tiranë – Stamboll – dhe kthim

✈Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

✈Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Duseldorf dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈SkyUp – Tiranë – Kiev dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈Ryanair – Tiranë – Varshavë dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

✈Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Hamburg dhe kthim

✈Ryanair – Tiranë – Poloni dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈Ryanair – Tiranë – Poloni dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim

✈British Airëays – Tiranë – Heathroë dhe kthim

“Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës. Maskat janë të detyrueshme. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU”, thuhet në njoftimin e TIA-s. ⠀

BE nuk ka hapur kufijtë me Shqipërinë, ndërkohë që lista e vendeve të sigurta pritet të përditësohet çdo dy javë.