Aktualitet

Reshje dëbore në vend, zbardhet Dibra dhe Thethi 

Reshje dëbore në vend, zbardhet Dibra dhe Thethi

Temperaturat në vendin tonë janë ulur ndjeshëm ditwt e fundit. Vendi ynë është përfshirëe nga reshjet e dendura të shiut.

Ndërsa ditën e sotme në lartësinë mbi 1000 m ka pasur reshje dëbore në Theth dhe rrugën e Arbrit.

Edhe pse aksi është i kalueshëm këshillohet që shoferët duhet të bëjnë kujdes kur të lëvizin në bypasin e rrugës së Arbrit.

Ndërkohë edhe në segmentin Boge-Theth, në Qaf Thore është i kalueshëm.