Aktualitet

Rihapet sot gara për Aeroportin e Vlorës. Ministrja Balluku tregon sa do zgjasë

Rihapet sot gara për Aeroportin e Vlorës. Ministrja Balluku tregon sa

Nga 23 nëntori hapet gara deri në 23 dhjetor për tenderin e Aeroportit të Vlorës.

Ministrja e Insfrastrukturës dhe Energjitikës, Belinda Balluku, në një deklaratë për shtyp tha:

“Pas afatit në 23 dhjetor, do të marrim kohën e nevojshme, të përcaktuar me ligj, dy javë për të vlerësuar ofertat. Në mes të janarit do kemi mundësinë të nxjerrim një fitues, shpresojmë një kompani ndërkombetare, për një aeroport të denjë të shqiptarëve”, tha Balluku.

Ministrja e mbylli mesazhin me një urim për shëndet të mirë për gjithë shqiptarët.