Aktualitet

Rinasi konfirmon 27 fluturime. Ja ç`duhet të kenë parasysh pasagjerët

Rinasi konfirmon 27 fluturime. Ja ç`duhet të kenë parasysh

Për nesër, 27 shtator, Aeroporti i Rinasit ka konfirmuar 27 fluturime si në tabelën më poshtë.

Rinasi konfirmon 27 fluturime. Ja ç`duhet të kenë parasysh

Aktualisht lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse.

TIA njofton se pasagjerët duhet të kontaktojnë agjencitë e fluturimit paraprakisht për të mësuar rregullat specifike të secilit shtet.

Maskat vazhdojnë të jenë të detyrueshme.