Aktualitet

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus

Nuk është hera e parë që jahti i miliarderit rus Andrey Igorevich Melnichenko shfaqet në brigjet e Sarandës. Pavarësisht motit me re që do sjellin dhe shira dhe erëra të forta, miliarderi rus vendos të lundrojë në ujërat shqiptarë, ndonëse është e paqartë nëse miliarderi ndodhet brenda në jaht. 

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus
Andrey Igorevich Melnichenko, 48 vjeç.

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus

Rishfaqet në Sarandë jahti i miliarderit rus
Fotot nga Jahti sot, Report TV.