Aktualitet

Rrëshqitje dherash në Kodër-Vilë, bllokohet një krah i rrugës

Rrëshqitje dherash në Kodër-Vilë, bllokohet një krah i

Reshjet e dendura të shiut në Durrës kanë bërë që në zonën e Kodër Vilës të ketë rrëshqitje dherash.

Konkretisht rrëshqitjet kanë ndodhur në përfundim të rrugës së Currilave, dhe për pasojë është bllokuar njëri krah i qarkullimit në këtë aks.

Autoritetet po punojnë për pastrimin e rrugës dhe hapjen e kalimit në të dyja akset.