Aktualitet

Rrezikon të mbyllet Urgjenca e Gramshit, stafi i shërbeu pacientit me Covid për 3 ditë

Rrezikon të mbyllet Urgjenca e Gramshit, stafi i shërbeu pacientit me

20 punonjësve të stafit mjekësor në Urgjencën e Gramshit u është kryer tamponii dhe janë në pritje të përgjigjes të vetizoluar. Ata i shërbyen për tre ditë një pacienti që kishte disa simptoma dhe kur kreu tamponin rezultoi pozitiv.

Nëse edhe stafi rezulton i infektuar, atëherë Urgjenca e qytetit rrezikon të mbyllet.

Ndërkaq, pas konfirmimit të rastit pozitiv, është dezinfektuar pallati ku ai banonte.