Aktualitet

Saimir Tahiri në varrimin e babait përqafuar me nënën

Saimir Tahiri në varrimin e babait përqafuar me nënën

Saimir Tahiri ka marrë leje të posaçme për 48 orë dhe është duke marrë pjesë në homazhet dhe ceremoninë e varrimit të babait të tij.

Nga një foto e postuar në media, Tahiri shfaqet i përqafuar me nënën e tij.

Dje, nga burgu, Saimir Tahiri shkroi një letër lamtumire për babain e tij Bashkimi.