Aktualitet

Sekuestrohen 22 pasuritë e Klement Balilit

Sekuestrohen 22 pasuritë e Klement Balilit

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar (GJKKO) ka vendosur sekuestrimin e 22 pasurive të Klement Balilit.

Pronat e konfiskuara, 40% e të cilave kalon në favor të shtetit janë:

? Truall me sipërfaqe 11.994 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % CO” shpk.

? Objekti “Ish – Kampi i Pushimit të Punëtorëve, 4 + 1 kate, me sipërfaqe ndërtimi 1923 m2 dhe sipërfaqe trualli 13.000 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % Co” shpk.

? Truall me sipërfaqe 1716.91 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % Co” shpk.

? Apartament me sipërfaqe 53.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 67 m2

? Apartament me sipërfaqe 91 m2

? Apartament me sipërfaqe 52.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 57 m2

? Apartament me sipërfaqe 52.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 57 m2

? Apartament me sipërfaqe 67 m2

? Apartament me sipërfaqe 42.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 67 m2

? Apartament me sipërfaqe 42.5 m2

? Njësi me sipërfaqe 120 m2

? Apartament me sipërfaqe 42.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 42.5 m2

? Apartament me sipërfaqe 66 m2

? Apartament me sipërfaqe 67 m2

? Apartament me sipërfaqe 72.5 m2