Aktualitet

Shifra të larta edhe sot!

Shifra të larta edhe sot!

Burime për Top Channel tregojnë se në 24 orët e fundit janë zbuluar 69 raste të reja të të prekurve me COVID-19.

Dje ishin 64 të prekur të rinj dhe prej dy javësh shifrat vijojnë të jenë të larta.

Ministria e Shëndetësisë nuk e ka bërë ende përditësimin e të dhënave për të mësuar shpërndarjen e rasteve sipas qyteteve.