Aktualitet

Shkarkohet ambasadorja shqiptare me gjithë stafin në Athinë

Shkarkohet ambasadorja shqiptare me gjithë stafin në Athinë
Ardiana Hobdari

Një shkarkim i beftë, për ambasadoren shqiptare në Greqi bashkë më stafin. Sipas Top Channel në këtë shkarkim kanë çuar ankesat e qytetarëve për mos përgjigje dhe shërbim.

Ende nuk ka një reagim nga vetë ambasadorja Ardiana Hobdari dhe për të kuptuar dy burimet se pse ka ndodhur ky shkarkim në një moment delikat siç është pandemia.

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka çuar një emër të ri tek Presidenti Meta, Luela Hajdaragaj.

Shkarkohet ambasadorja shqiptare me gjithë stafin në Athinë

Shkarkohet ambasadorja shqiptare me gjithë stafin në Athinë
Luela Hajdaragaj.