Aktualitet

Shkoi të merrte një dokument makine, Silva Bino publikon e alarmuar foton nga radha

Shkoi të merrte një dokument makine, Silva Bino publikon e alarmuar

Silva Bino ka publikuar një foto me të drejtë e alarmuar.

Shkoi të merrte një dokument makine, Silva Bino publikon e alarmuar

“Me marr një letër të makinës që në pikë të mëngjesit. Rregullat e distancimit, siç e shihni”, shkruan mjekja që vazhdimisht gjatë pandemisë ka këshilluar distancimin fizik mes njerëzve si mbrojtjen më të mirë kundër koronavirusit.

Pas hapjes graduale, Shqipëria po përballet me një rritje të ndjeshme të rasteve të reja. Dje u raportuan 25 raste të reja, nga të cilat 24 vetëm në Tiranë dhe 15 në një Call Center, kurse sot, deri në këto momente flitet për 15 raste të reja vetëm në spital, të gjithë personel mjekësor të infektuar nga një infermiere.