Aktualitet

Shkon në 4 numri i avionëve në flotën e kompanisë sonë të flamurit, ‘Fishta’ mbërrin në Rinas

Shkon në 4 numri i avionëve në flotën e kompanisë

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar avionin e ri të “Air Albania”, të quajtur “Fishta”. Rama njofton se me ‘Fishtën’ arrin në 4, numri i avionëve të linjës së fluturimeve 'Air Albania'.

“Ja edhe Fishta zbriti në Tiranë duke e çuar në katër avionë flotën e kompanisë sonë të flamurit”, shkruan Rama.

Fishta pason avionët e mëparshëm të linjës ‘Air Albania’ Lasgushin, Migjenin dhe Naimin.