Aktualitet

Shqiptari vjen nga Londra në Rinas me 42 mijë paund cash të padeklaruara

Shqiptari vjen nga Londra në Rinas me 42 mijë paund cash të

42 mijë paund cash të padeklaruara janë sekuestruar nga policia kufitare në Degën Doganore të Rinasit. Mësohet se pasagjeri me inicialet B.K që vinte ga Londra përmes linjës ajorore Wizz Airr me itinerar Luton-Rinas kishte futur në valixhen e tij sasinë e parave të padeklaruara.

Ndaj tij tashmë rëndon akuza: “Mosdeklarimi i të hollave në kufi dhe sendeve me vlerë” parashikuar nga neni 179.a i K.Penal.