Aktualitet

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në foto

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Ka postuar foto të projektit se si do të duket parku i ri në Vlorë. Kryeministri Rama ka treguar se do të ketë emrin: Parku i shtëpisë së Pavarësisë. Ky park do të përfshihet nga rrethrrotullimi i Skelës deri tek porti, ku do të lidhë bulevardin e ri Ismail Qemali me Lungomaren.

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Rama premton se ky park do të marrë jetë së shpejti: ‘Një oaz fantastik me shtëpinë e flamurit mes gjelbërimit dhe plot kënde pushimi e argëtimi për të gjitha moshat’, shkruan ai.

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Postimi i plotë:

PARKU I SHTËPISË SË PAVARËSISË?? është projekti më i ri i Rilindjes Urbane të Vlorës, i cili do të marrë jetë së shpejti në hapësirën këmbësore nga rrethrrotullimi i Skelës deri tek porti, ku do të lidhë bulevardin e ri Ismail Qemali me Lungomaren, një oaz fantastik me shtëpinë e flamurit mes gjelbërimit dhe plot kënde pushimi e argëtimi për të gjitha moshat??

VLORA❤️QË DUAM

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në

Si do jetë parku i ri i Vlorës: Rama e premton kështu si në