Aktualitet

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira është përpara

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Sot janë inauguruar sot pishinat e Akuadromit në Tiranë. Tashmë kanë kaluar nën menaxhimin e Bashkisë së Tiranës, pas 20 vitesh që kanë qenë në menaxhimin e një subjekti privat.

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, me anë të një postimi në Instagram ka shpërndarë foto nga inagurimi dhe shkruan:

“Jam shumë i lumtur për transformimin që kemi sjellë te pishinat publike të Tiranës në kaq pak kohë dhe sot i hapëm për të gjithë me garën e parë të kampionatit të notit. Më e mira është përpara!”, shkruan Veliaj.

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira

Si duken pishinat publike pas transformimit, Veliaj: Më e mira