Aktualitet

Si ndikon rrjeti 5G në këtë sëmundje të Covid-19?

Si ndikon rrjeti 5G në këtë sëmundje të Covid-19?

Doktor Pipero u pyet për hipotezat dhe teoritë konspirative se rrjeti 5 G ka një ndikim të madh në përhapjen e koronavirusit dhe efektin vdekjeprurës tek shumë persona.Shumë shkencëtarë e kanë hedhur poshtë, të tjerë e kanë lënë në dyshim, por pa fakte.

Mjeku infeksionist Pëllumb Pipero u përgjigj duke thënë: Hiç fare!

Fevziu: Si ndikon rrjeti 5 G në këtë sëmundje të covid-19?

Pipero: Hiç fare. Nuk ndikon. Mos u lodh me këtë gjë se nuk do dalësh asgjëkundi.