Aktualitet

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e Tiranës

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e

U mbajt sot në Tiranë, Samiti Ballkan Perëndimor – BE, ku pati mungesa mes liderëve të BP.

Po e nisim nga mungesat.

Kryeministri grek ka munguar fizikisht, por edhe virtualisht.

Erdogan ka qenë i pranishëm virtualisht përmes një video mesazhi.

Albin Kurti dhe kryeministri Mali i Zi ishin të pranishëm online.

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen mungoi gjithashtu në këtë Samit. Ajo dërgoi si përfaqësues Komisionerin për Zgjerim Oliver Varhelyi.

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e

Pjesëmarrës sot ishin:

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferri.

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç.

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e

Nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal ishte Sekretarja e Përgjithshme, Majlinda Bregu.

Si përfundim kush mori e kush nuk mori pjesë në Samitin e