Aktualitet

Sondazhi/ Çfarë mendoni për kthesën e Edi Ramës për rindërtimin e Teatrit të vjetër?

Sondazhi/ Çfarë mendoni për kthesën e Edi Ramës

Kryeministri Edi Rama teksa mbronte godinën e re sot gjatë një fjalimi në Kuvend, bëri një lajmërim që nuk e priste kush. Teatrin e vjetër do ta rikthejë, por jo aty ku ka qenë dhe jo për artistët dhe politikanët, por për fëmijët.

'Teatrin e ri do e kthejmë shumë shpejt për fëmijët, do ketë pelegrinazh, do shkojnë nostalgjikët dhe jo këta që sot shkojnë në protestë', tha Rama. 

Po ju çfarë mendimi keni për këtë kthesë të Edi Ramës për rindërtimin e Teatrit të vjetër? 

Na jepni mendimin tuaj përmes këtij sondazhi: