Aktualitet

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e humbura

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Sot bëhet 11 vjet nga protesta e 21 janarit ku humbën jetën katër protestues në Bulevardin Dëshmorët e Kombit.

Kryeministri Rama, kryebashkiaku Veliaj dhe Erion Braçe e kanë kujtuar këtë ditë në rrjete sociale teksa shkruajnë:

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Sot 21 janar, Rama, Veliaj, Braçe kujtojnë katër jetët e

Gjatë protestës së 21 janarit të 2011 u vranë Aleks Nika, Ziver Veizi, Hekuran Deda dhe Faik Myrtaj.