Aktualitet

Sot shpërthim i kontrolluar në një pallat 9-katësh në Durrës, thirrja për veprimet që duhet të bëjnë banorët para se të lënë banesat

Sot shpërthim i kontrolluar në një pallat 9-katësh në

Një pallat pallati 9-katësh në qytetin e Durrësit është planifikuar të shpërthejë në mënyrë të kontrolluar. Sipas njoftimit të Bashkisë së Durrësit, pallati ndodhet në rrugën “Hysen Myshketa” në orën 13:00.

Bashkia kërkon që banorët të marrin masat dhe të lënë dritaret dhe dyert e banesave hapur, të ulin në dysheme televizorë e kompjuter e çdo pajisje tjetër dhe të largohen.

Njoftimi i plotë:

Sot shpërthim i kontrolluar në një pallat 9-katësh në