Aktualitet

Spak në një kuptim përgënjeshtroi mediat në lidhje me makinën e blinduar të Altin Dumanit

Spak në një kuptim përgënjeshtroi mediat në lidhje me

Disa nga lajmet në media sot folën për prani të shtuar të mbrotjes së kreut të SPAK, Altin Dumani, i cili eshtë personazhi i ditës çdo ditë për shkak të detyrës së tij.

Një makinë e blinduar dhe se pranë shtëpisë se tij është shtuar një grup policor për ruajtje, shkruajtën mediat.

Por Spak ka reaguar duke e quajtur këtë pjesë e proçedurës normale dhe se nuk ka të bëjë me diçka plus.

Reagimi i spak

Nisur nga publikimet ne media dhe interesi i lartë publik, informojmë se: Në zbatim të akteve ligjore dhe nënligjore Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme mbrohet nga Garda e Republikës e cila bashkëpunon dhe koordinon veprimet me Policinë e Shtetit. Mbrojtja e Drejtuesit të Prokurorisë është konform procedurave standarde të miratuara.