Aktualitet

Spitali i ri pediatrik do të hapet në 2024

Spitali i ri pediatrik do të hapet në 2024

Spitali i ri pediatrik në Qendrën spitalore universitare “Nënë Tereza” do të jetë në funksion të pacientëve të vegjël në fillim të viti 2024.

“Një spital i cili po rindërtohet, me 120 shtretër kapacitet është vërtetë një volum i madh pune në një kohë që ne duam të mbërrijmë, brenda fundit të këtij viti, fillimi i vitit të ardhshëm të mundet që edhe ta mobilojmë dhe ta bëjmë funksional”, tha Manastirliu.

Ministrja tha gjithashtu se spitali i sëmundjeve të brendshme do hap dyert këto ditë.