Aktualitet

Strehohen persona në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve mos i neglizhoni

Strehohen persona në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve mos i

Shërbimet e Policisë Bashkiake së bashku me shërbimet sociale të Bashkia Tiranë, janë në terren për të ndihmuar njerëzit në situatë rruge.

Për shkak të uljes së ndjeshme të temperaturave të ditëve të fundit, ata kanë intensifikuar kontrollet, për të konstatuar dhe dërguar në qendrat sociale të Bashkisë, të gjithë shtetasit e gjendur në situatë rruge, me qëllim për të ruajtur jetën dhe shëndetin e tyre.

Strehohen persona në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve mos i

Strehohen persona në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve mos i

Kryebashkiaku Veliaj përmes një postimi në rrjetet sociale falenderon punonjësit e terrenit për punën e palodhshme.

"Çdo mbrëmje të ftohte, skuadrat e Policisë Bashkiake dhe të Emergjencave të Bashkisë Tiranë shoqërojnë në ambientet e ngrohta të Qendrës Sociale Shkoze personat në situatë rruge. Ju falenderoj me zemër. Por, shumica vijnë nga qytete ku kanë familje që s'duhet t'i neglizhojnë, ju lutem!", shkruan Veliaj në Twitter.

Strehohen persona në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve mos i

*Tiranapost.al.