Aktualitet

Tarifa e studimit mbetet e njëjtë, ka një ulje për ata që regjistrohen për Master!

Tarifa e studimit mbetet e njëjtë, ka një ulje për ata

Ende nuk ka një datë se kur do të fillojë mësimi në universitete, ndërsa si muaj mbetet i përcaktuar nëntori.

Aktualisht ka përfunduar raundi i parë i regjistrimeve në universitete dhe fillon raundi i dytë.

Tarifa e studimit mbetet e njëjtë, ka një ulje për ata

Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha, deklaron se nuk do të ketë rritje të tarifës së shkollimit.

Ndërkohë ka një ulje prej 5 mijë lekësh në pagesën e regjistrimit vetëm për ciklin “Master”.

Dy degët më të preferuara në këtë Universitet, mbeten drejtësia dhe ekonomia.

*Deklarata u bë për A2. 

Lexo më shumë: