Aktualitet

Test droge edhe për punonjësit e policisë

Test droge edhe për punonjësit e policisë

Drejtori i ri i Policise Gledis Nano kaurdhëruar kryerjen e testit të drogës edhe për punonjësit e policisë.

Testi drogës për efektivët është kërkuar vazhdimisht pas ngjarjeve kriminale në vend, ku është vënë në pikëpyetje dhe roli i efektivëve të policisë.

Mediat raportojnë se 20 efektivet e parë janë dërguar ditën e sotme pranë Institutit të Mjekësisë Ligjore, për të parë nëse kanë përdorur, janë apo jo përdorues.

Tiranapost.al