Aktualitet

Testoni fëmijët, doktoresha tregon analizën serologjike të një 9-vjeçareje të riinfektuar

Testoni fëmijët, doktoresha tregon analizën serologjike të

Në Shqipëri mjekët flasin për pak raste riinfektimi, duke hedhur dyshimet mbi sjelljen e koronavirusit por edhe efikasitetin e trajtimeve, përballë mutacioneve të reja. Doktoresha e një spitali privat në vend ka publikuar testin serologjik të një 9 vjeçareje e cila pavarësisht antitrupave, është riinfektuar me koronavirus. Ajo bën thirrje që ë mos neglizhohet me fëmijët, duke kërkuar që të testohen. Doktoresha thotë se fëmijët janë po aq të rrezikuar sa të rriturit.

Testoni fëmijët, doktoresha tregon analizën serologjike të

Postimi në Facebook për rastin e 9-vjeçares:

Femijet po infektohen ne masë.
#Kujdes!!!
Femijet infektohen, dhe transmetojne covidin. Mbroni jeten e femijeve tuaj.
Ndonese mund te kene antikorpe te bollshme, pasi mund ta kene kaluar pa u ndjere mund te ri-infektohen perseri.
Merni ne konsiderate Covidin vec gripit stinor.
Bejini tampon femijeve.
Ne te njejten dite,
#serologjia 178.4 {numer shume i larte antikorpesh, qe normalisht duhet te mbronin nga nje ri- infektim) të fëmijës.
#tamponi +++ , ne te njejten dite, konfirmon kliniken e
#riinfektimit nga Covid, me temperature te larte, kolle, lodhje te femijes dhe alterim te ndjeshem te PCR, sedimentit, leukociteve, D-Dimerit.

Testoni fëmijët, doktoresha tregon analizën serologjike të

*Tiranapost.al.