Aktualitet

TIA konfirmon 39 fluturime, apel pasagjerëve: Para nisjes mësoni rregullat nga shtetet pritëse

TIA konfirmon 39 fluturime, apel pasagjerëve: Para nisjes mësoni

39 fluturime në destinacione të ndryshme janë konfirmuar për ditën e sotme. Në faqen zyrtare të Aeroportit Ndërkombëtar Nënë Tereza është publikuar njoftimi ku u bëhet apel pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës si dhe të respektojnë protokollet e higjienës duke rikujtuar se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europianë, pasi kuftijtë e BE për të tjerët mbeten të mbyllura deri më tani.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë:⠀

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim

✈️Ryanair – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim

✈️Ryanair – Wroclaw – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Pragë dhe kthim

✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim

✈️Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Ryanair – Poznan – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim