Aktualitet

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së
Për herë të parë Tirana do të presë krerët më të lartë të shtetit të Vendeve të bashkimit Europian dhe të Ballkanit Perëndimor.

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Bashkia e Tiranës ka marrë të gjithë masat që gjithçka të jetë gati për të mikpritur këtë Samit të rëndësishëm. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka postuar fotot nga zbukurimet në kryeqytet.

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Flamujt e Bashkimit Europian dhe atij shqiptar si dhe fotot e personaliteteve që kanë lënë gjurmë të thella në Europë në fusha të ndryshme janë vendosur përgjatë bulevardit “Dëshmorët e Kombit”. “Mirë se vini në Kryeqytetin Europian të Rinisë!

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Tirana është gati të presë Samitin historik mes Bashkimit Europian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor, që zhvillohet për herë të parë në rajonin tonë. #Bashkë”, shkruan kryebashkiaku Veliaj.

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së

Foto/ Tirana gati të mikpresë Samitin e BE-së