Aktualitet

Largohen tre zv.ministre brenda ditës

Largohen tre zv.ministre brenda ditës

Paraditen e sotme, Fjoralba Caka, zv ministre e Drejtësisë njoftoi sot largimin e saj nga posti. Vetë Caka njoftoi se arsyet janë tëresisht personale që nuk kanë lidhje me punën apo me aktivitetin e saj.

Largohen tre zv.ministre brenda ditës
Fjoralba Caka

Ndërkohë dy lëvizje të reja njoftohen këtë pasdite, të cilat nuk janë dorëhequr sipas News, por janë liruar nga detyra. Së fundmi janë liruar nga detyra zv. ministrja e Brendshme Rovena Voda si dhe ajo e infrastrukturës Dorina Çinari.

Largohen tre zv.ministre brenda ditës
Rovena Voda

Largohen tre zv.ministre brenda ditës
Dorina Çinari

Arsyet e lirimit nga detyra të Vodës dhe Çinarit nuk bëhen me dije. Vetë zv ministret nuk kanë reaguar deri më tani.