Aktualitet

U dëmtua nga tërmeti, shembet pallati në Durrës

U dëmtua nga tërmeti, shembet pallati në Durrës

Një pallat në Durrës i dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit do të shembet sot me shpërthim të komanduar. Pallati i 10/62 në lagjen 7.

IKMT sqaron se për prishjen e objektit janë hapur 350 vrima dhe do të përdoret 8.5 kilogramë lëndë eksplozive c4.

Në këtë pallat jetonin 38 familje.