Aktualitet

U pezullua pasi fshehu shkarkimin në ’97. Por masa për gjyqtarin shtyhet për në fundjavë

U pezullua pasi fshehu shkarkimin në ’97. Por masa për gjyqtarin

Është shtyrë për ditën e diel, ora 12:00 masa do që do jepet për gjyqtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci. Ishte parashikuar që SPAK të jepte sot masën për gjyqtarin që u shkarkua dy ditë më parë nga KPA.

Shkak i shtyrjes është bërë një raport mjekësor që ka paraqitur avokati  i tij ku prentedohet se ka kryer një ndërhyrje kirurgjikale dhe smund të ishte i pranishëm.

Ai u pezullua, pasi akuzohet se ka fshehur shkarkimin e tij nga detyra në vitin 1997 nga KLD, vendim i firmosur nga ish-presidenti Rexhep Meidani.

Andi Duraj është avokati që ka kërkuar shtyrjen e seancës.