Aktualitet

Vetingu në Polici konfirmon në detyrë Lufti Minxhozin

Vetingu në Polici konfirmon në detyrë Lufti Minxhozin

Lutfi Minxhozi, drejtori i krimit ekonomik është konfirmuar sot në detyrë. Minxhozi kaloi me sukses vlerësimin e Komisionit të Jashtëm për vlerësimin e pasurisë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.

Po sot, Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit vendosi konfirmimin në detyrë të Arben Caka me funksion Drejtor i Drejtorisë Rajonale të SHÇBA-së, Tiranë.