Aktualitet

Vetting në drejtësi/ KPA shkarkon prokurorin e Krimeve të Rënda, Anton Martini

Vetting në drejtësi/ KPA shkarkon prokurorin e Krimeve të

Prokurori i Krimeve të Rënda Anton Martini është shkarkuar nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit. Më parë Komisioneri Publik kishte ankimuar vendimin për Anton Martinin i cili ishte konfirmuar nga shkalla e parë e Vettingut dhe ishte kandidat për prokuror në SPAK.

KPA ka gjetur mospërputhje mes deklaratave të Martinit dhe realitetit të dosjeve të marra në shqyrtim nga ai, si dhe ka marrë në konsideratë gjatë vendimit edhe disa denoncime të bëra kundër tij.

Tiranapost.al