Aktualitet

Video/ Basha shoqëron mediat nëpër ambientet e PD-së për të treguar dëmet

Video/ Basha shoqëron mediat nëpër ambientet e PD-së

Pas largimit të policisë, gazetarët kanë mundur të hyjnë në selinë e Partisë Demokratike, ku Basha do të mbajë një konferencë për shtyp.


Basha ka qenë duke i pritur gazetarët dhe operatorët në zyrën e tij. Më pas i ka shoqëruar në mjedise të ndryshme të selisë për t`i treguar dëmet që ka shkaktuar protesta.