Aktualitet

Video/ Betohet Presidenti Bajram Begaj!

Video/ Betohet Presidenti Bajram Begaj!

Në sallën e Kuvendit Kombëtar është betuar sot Presidenti Bajram Begaj.

Bajram Begaj shoqërohet sot nga bashkëshortja e tij dhe dy djemtë.


Të pranishëm në Kuvend janë deputetët e Partisë Socialiste, një pjesë e PD-së dhe përfaqësues nga trupi diplomatik dhe përfaqësues fetarë.