Aktualitet

Video/ Edi Rama duke dëgjuar këngën e Michael Jackson në makinë

Video/ Edi Rama duke dëgjuar këngën e Michael Jackson në

Sot kryeministri Rama ishte bashkë me ministren e Infrastrukturës Belinda Balluku duke inspektuar fillimin e punimeve në aksin Kardhiq-Delvinë.

Video/ Edi Rama duke dëgjuar këngën e Michael Jackson në

Video/ Edi Rama duke dëgjuar këngën e Michael Jackson në

Në kthim duket se kryeministri ka preferuar të dëgjojë muzikë si çdo njeri i kësaj bote dhe sot ka qenë në humor për Michael Jackson dhe këngën Beat It: Munde.


Pse jo, mbase do e ketë edhe këngën e fushatës zgjedhore se fushata ka nisur tashmë dhe shefi i maxhorancës po shfaqet çdo ditë me projekte punësh të bëra dhe punësh që do bëhen.