Aktualitet

Video/ Rama në fejesën e vajzës nga Mamurrasi: Llokumin e parë jepja vjehrrës se është shenjë e mirë

Video/ Rama në fejesën e vajzës nga Mamurrasi: Llokumin e

Pas vizitës në kantierin e shkollës në Mamurras, kryeministri Rama ishte i pranishëm në ceremoninë e fejesës së një vajze, Eldës dhe djalit nga Stambolli me emrin Burak. Të dy janë njohur në Stamboll ku Elda ka kryer studimet për arkitekturë. 

Video/ Rama në fejesën e vajzës nga Mamurrasi: Llokumin e

Video/ Rama në fejesën e vajzës nga Mamurrasi: Llokumin e

Kryeminsitri Rama bëri batutën pasi babai i Burakut i kërkoi dorën prindërve të vajzës dhe prindërit pranuan, Elda u ngrit për të dhënë llokumet dhe Rama i tha: Këtë llokumin e parë jepja vjehrrës, se është shenjë e mirë shumë. Edhe vjehrrit. 

Video/ Rama në fejesën e vajzës nga Mamurrasi: Llokumin e

Për djalin thotë: Ky duhet të mësojë shqip. 

Burak: Javash Javash.

*Tiranapost.al.