Aktualitet

Video/ Si ky njeri që jeton pranë lumit Erzen lutet për delet e tij në ujë

Video/ Si ky njeri që jeton pranë lumit Erzen lutet për delet e

Delet janë i vetmi burim të ardhurash për banorin e fshatit Perlat në qarkun e Durrësit.

Në një intervistë për gazetarin e News 24 për Real Story, ai rrëfen eksperiencën e tij gjatë këtyre 5 ditëve. Halli më i madh për të janë gjëja e gjallë prej 200 krerë delesh, për të cilët kërkohet ndërhyrje immediate dhe ndihmë nga shteti, por ndërkaq mungesa e ujit të pijshëm ka qenë një tjetër vështirësi.

Ai dhe banorët e tjerë të zonës prej pesë ditësh nuk kanë ujë të pijshëm. Ata detyrohen të përshkojnë rrugë të gjatë, për të marrë ujin.

Angjinaturat të vendosura para dy vitesh në fashtin Perlat në qarkun e Durrësit janë dëmtuar, dhe deti iu ka mbërritur në shtëpi.

*Tiranapost.al.