Aktualitet

Video/ Si të udhëtojmë në kohë pandemie: 6 gjërat që duhet të dimë para se të dalim nga shtëpia

Video/ Si të udhëtojmë në kohë pandemie: 6 gjërat

Nëse do të kryeni ndonjë fluturim atëherë duhet të dini paraprakisht disa rregulla, që duhen zbatuar nga hyrja në terminalin e Aeroportit të Rinasit. Kushti kryesor më i rëndësishëm është që duhet të keni patjetër maskë, në të kundër nuk lejoheni të hyni në terminal dhe në avion.

Çfarë duhet të dini:

-Në terminal mund të hysh vetëm nëse mban maskë

-Ata që hyjnë në terminal, si në nisje dhe në mbërritje, do kalojnë në tunelin e dezinfektimit

-Dhe në nisje dhe në mbërritje do t’u nënshtroheni matjes së temperaturës

-Nëse keni temperaturë më të lartë se 37.5C do të merreni në pyetje nga stafi mjekësor

-Gjatë qëndrimit në terminal duhet të mbani distancë fizike nga personat e tjerë dhe të zbatoni sinjalistikën

-Përdorni dezinfektantët e vendosur në terminal