Aktualitet

Viti i ri akademik, cilat janë degët më të kërkuara

Viti i ri akademik, cilat janë degët më të kërkuara

Në 11 shtator mbyllet raundi i parë i regjistrimeve në universitete.

Kur kanë mbetur edhe 5 ditë nga raundi i parë i pranimeve, dega e Mjekësisë së Përgjithshme dhe Arkitektura nuk kanë më vende të lira. Drejt plotësimit të kuotave janë programet e Informatikës, Infermierisë dhe Stomatologjia.

Universiteti i Tiranës kryeson për numrin më të lartë të të rinjve të regjistruar, në vendin e dytë është Universiteti i Mjekësisë dhe pas tyre më i kërkuari rezulton Universiteti i Durrësit.