Aktualitet

Artan Hoxha zgjidhet Rektori i Universitetit të Tiranës

Artan Hoxha zgjidhet Rektori i Universitetit të Tiranës

Artan Hoxha zgjidhet Rektor i Universitetit të Tiranës. Nga numërimi i votave, Hoxha ka siguruar 54% të votave, saktësisht 348 vota, pasi tij Mimoza Hafizi, 176 dhe Kozeta Sevrani, 122.

Numërimi vazhdon ende, pasi ka përfunduar vetëm ai i pedagogëve, ndërsa ai i studentëve vijon. Por votat e këtyre të fundit nuk pritet të ndikojnë në rezultat pasi pesha e votës së studentëve është thjesht 10%.

Zgjedhjet u zhvilluan në orarin 8:00 deri në 16:00 në 12 universitete publike.