Aktualitet

Who runs the World ose kush e bën punën në median shqiptare

Who runs the World ose kush e bën punën në median shqiptare

Numërojini pak, ose më mirë po ju ndihmoj. Janë gjithësej 10 vajza, të gjitha gazetare. 5 djem ose burra si të doni, tre janë punonjës të ambasadës amerikane, pra nuk janë gazetarë terreni. Dy djem janë Ervini nga Euronews, dhe Ergysi nga News 24.

Televizionet mbahen me punën në terren të vajzave dhe grave, si këto në foto, me kostume dhe atlete të bardha, të qeshura në foto dhe nuk sillen sikur nuk presin prej ditësh nga mëngjesi në mesnatë rezultatin për Reformën Zgjedhore. Fotoja i thotë të gjitha. Është sa një mijë fjalë.

Sonia, Klementina, Ambrozia, Holta, Esiona, Jolldizi, Fjorela, Eksiola, Elda.

Faleminderit nga Tiranapost!