Aktualitet

Të gjitha palët bënë lëshime. Ishte për Shqipërinë

Të gjitha palët bënë lëshime. Ishte për

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, e cila dha deklaratën e parë mes diplomatëve, tha se marrëveshja për Reformën Zgjedhore u arrit pasi palët lëshuan shumë për Shqipërinë. 

"Jemi shumë të kënaqur që është bërë kjo marrëveshje e rëndësishme në saj të orëve pune që janë dhënë nga të gjithë atyre që kanë qenë. Të gjitha palët kanë dhënë kontribut por dhe kanë hequr dorë ose kanë dhënë diçka. Dhe e bënë që të jetë Shqipëria që e merr të mirën, që përfiton. Disa do ta kritikojnë si jo të mjaftueshme. Por po ta shikojmë në një kuadër të gjerë kjo është një gjë që shpresojë që të gjithë të japin mbështetjen. Sa i përket SHBA jemi krenarë për këtë marrëveshje dhe do vazhdojmë t’ju mbështesim drejt BE", tha ambasadorja Kim.