Aktualitet

Yuri Kim, kundër pretendimeve të opozitës për Reformën Zgjedhore: S'ka më ndryshime!

Yuri Kim, kundër pretendimeve të opozitës për Reformën

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka reaguar pas përfundimi të afatit të 31 majit për Reformën Zgjedhore.

Yuri Kim, kundër pretendimeve të opozitës për Reformën

"Të gjitha palët kanë bërë lëvizje dhe janë jashtëzakonisht shumë afër. Ju vendosët një qëllim, vendosët një afat më 31 maj. Tani është koha që të ndaloni së insistuari në pozicione të pazbatueshme dhe / ose vendosjen e kushteve të reja. Është koha për ta mbajtur fjalën e dhënë ndaj shqiptarëve. Koha për të dhënë rezultat", shkruan Yuri Kim.