Aktualitet

Zgjedhjet/ Vendet vakante të Komisioneve, nisin sot seancat për kandidatët e kualifikuar

Zgjedhjet/ Vendet vakante të Komisioneve, nisin sot seancat për

Sot në orën 16:00 Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së nis seancat dëgjimore për kandidatët që janë kualifikuar. Mësohet se dëgjesa do zhvillohet për pozicionet e:

-Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve;

-Nënkomisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve;

-Komisionit Rregullator;

-dhe Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve

Sot do jetë seanca dëgjimore për kandidatët: 

. Admir Drago KOMISIONER + rregullator + KAS

2. Agim Paskali rregullator + KAS

3. Agron Haxhimihali KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator

4. Agron Sulshabanaj KAS

5. Arben Xhiku KOMISIONER + rregullator

6. Arben Isaraj KAS

7. Ardjan Myslimaj KOMISIONER + rregullator

8. Arens Çela rregullator + KAS

9. Behar Zeneli rregullator

10. Besnik Maho KAS

11. Bledar Skënderi KOMISIONER

12. Drita Avdyli KOMISIONER + rregullator

13. Dritan Çaka KOMISIONER + rregullator + KAS

14. Elona Bano rregullator

15. Elvin Lako KOMISIONER + rregullator + KAS

16. Elvis Çefa nënkomisioner + rregullator + KAS

17. Emiliano Braho rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)

18. Esmir Rringaj KAS

19. Fatmir Tafaj KAS

20. Farie Osmani KAS

21. Florian Beqiraj rregullator + KAS

22. Gentian Rumano KAS

23. Haki Mustafa KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator

24. Halil Hyseni KOMISIONER

25. Helga Vukaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS

26. Hysen Osmanaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS

27. Ilirjan Rusmaili KOMISIONER + KAS

Damian Gjiknuri është kryetari i Komisionit, anëtarët janë: Adnor Shameti,  Alket Hyseni, si përfaqësues të shumicës parlamentare, Myslim Murrizi dhe Edmond Stojku, përfaqësues të Pakices Parlamentare si dhe Oerd Bylykbashi, me cilësinë e të dërguarit të posaçëm të partive parlamentare të dala nga zgjedhjet e përgjithshme 2017. Mbledhjet transmetohen online në Webex.