Showbiz

Aldon s’po e lënë të fshihet rehat

Ai e ruan me fanatizëm fytyrën, fshihet e futet pas gjithë aparaturave të mundshme, vetëm e vetëm që mos ta shohim, edhe pse zërin ia dëgjojmë çdo ditë prej kaq e kaq vitesh. Edhe fotot nëpër rrjete sociale i ka aq të kursyera. Po kolegët e tij ia kanë nxjerre fytyrën Aldon Lipes sheshit kaq e kaq herë. Ja sot, stafi i të Dielës Shqiptare ka dalë për drekë. Kanë bërë dhe foto. Dhe do apo nuk do ti, nga gjithë ata që janë aty, njëri do t’i hedhë fotot në rrjet, ç’kuptim ka të dalësh e mos të të shohin friends-at. Ja ku Aldoja po del sërish sheshit, në krah të Ardit Gjebreas, me bluzë të zezë. Ose ndoshta edhe ai ka vendosur mos të fshihet më. Me këto kohë që kanë ardhur, shumë është fshehur dhe kaq.

aldo